1 november start kaartverkoop Carols bij Kaarslicht

Kleijnkoor Noordwijk zal ook dit jaar op 22 en 23 december kerstconcerten verzorgen in de Oude Jeroenskerk van Noordwijk Binnen.

Carols bij Kaarslicht wordt al voor de 15 e keer georganiseerd door Kleijnkoor Noordwijk.

Een kerstconcert dat in deze prachtige en buitengewoon sfeervolle kerk jaarlijks honderden bezoekers trekt.

Al jaren is dit concert een feest van herkenning , een start van de feestdagen en een weerzien van oud-leden. Gezien 2017 een lustrum is voor Kleijnkoor Noordwijk zingen een aantal oud-leden en betrokken mee met een deel van het programma.

De kaartverkoop start op 1 november via Noordwijk Ticket. Kaarten online (https://www.demuzenoordwijk.nl/noordwijk-ticket) en via de verkooppunten van Noordwijk Ticket: kassa van De Muze , Boekhandel Van der Meer.

Concerten:

Vrijdag 22 december om 21:00 uur

Zaterdag 23 december om 19:00 uur en 21:00 uur

Prijs: € 13,50 (inclusief servicekosten Noordwijk Ticket)