WAT GA JIJ DOEN NA DE ZOMER?

Audities Kleijnkoor Noordwijk op 4  september.

Kleijnkoor Noordwijk biedt (na een geslaagde auditie) een opleiding waarin zang de boventoon voert maar waar ook ruimte is voor theatrale ontwikkeling.

Vanaf 4 september a.s. starten de repetities van Kleijnkoor Noordwijk. Het koor dat onder leiding staat van Herma van Piekeren heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in Noordwijk en omgeving Bollenstreek. Het koor bestaat uit ruim 20 zangeressen en inmiddels ook zangers, in de leeftijd van 13 tot 21 jaar die allemaal vocaal getalenteerd zijn. Naast zangscholing werkt het koor aan theoretische kennis en aan optredens onder eigen productie. Ook staan optredens tijdens Noordwijkse evenementen gepland. Koorleden kunnen zich ook solistisch ontwikkelen door extra zanglessen en masterclasses te volgen.

Vocaal /theatraal coach Olga Passchier is wekelijks betrokken bij de repetities. Voor het komende seizoen heeft het koor mogelijkheden voor nieuwe zangers en zangeressen die na een goede auditie kunnen starten in het koor.

Om auditie te kunnen doen moet je zingen heel leuk vinden, in ieder geval in het eerste jaar van de middelbare school zitten en niet ouder zijn dan 16 jaar. Op 4 september a.s. vinden de audities plaats.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan: secretariaat@kleijnkoor.nl.
kijk voor informatie en een impressie op Facebook pagina Kleijnkoor Noordwijk www.kleijnkoor.nl

Geplaatst in Laatste Berichten