Kinderkerstwandeling in Noordwijk Binnen

De Oude Dorpskern en Kleijnkoor organiseren op 23 december 2017 een muzikale kindervoorstelling op Landgoed Calorama die bestaat uit een vertelling door een heel bijzondere verteller en een optreden door de jongste leden van Kleijnkoor.

Het evenement is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, maar ook begeleidende gezinsleden zijn ook welkom. De vertelling en het optreden van het Kinder Kleijnkoor zullen het publiek in een nostalgische kerstsfeer brengen . Dit zal worden versterkt door de combinatie van de optredens en de bijzondere plek op het mooie Landgoed Calorama.

Na de optredens krijgt elk kind een lampion en vertrekt het kinderkoor gevolgd door alle bezoekers in een lampionoptocht over het landgoed en via de Voorstraat naar de oude Jeroenskerk.

Het zijn geen gewone lampions ! Alle lampions zijn met de hand vervaardigd door de cliënten van ’s Heerenloo. Passe Partout ! En …. diegenen die goed opletten zullen opmerken dat de sfeer van oud Noordwijk in de lampions doorschemert.

Aangekomen in de oude Jeroenskerk is er nog een kort tweede optreden van het Kinder Kleijnkoor. Daarna krijgt ieder kind, naast de toren van de kerk, gratis een beker chocomel en een versnapering. Voor de volwassen begeleiders is er dan gratis glühwein.

De kaartverkoop start op 1 december online via Noordwijk Ticket en via de verkooppunten Boekhandel Van der Meer en de kassa van De Muze Noordwijk. Wees er wel op tijd bij, want er zijn in totaal maar 300 kaarten (kinderen en volwassenen) beschikbaar.

Informatie via Oude Dorpskern Noordwijk