Kinderkoorproject “When children rule the world”

when children rule the worldOp 20 februari  start een nieuw kinderkoor project onder de titel

“When children rule the world”

De kinderen van Kinder Kleijnkoor Noordwijk zullen met behulp van een aantal leden van Kleijnkoor Noordwijk een internationaal project instuderen. Alle liederen zullen uitgaan van het thema “Als kinderen toch de wereld mochten regeren.” Tijdens dit project wordt veelal met Engelstalige liederen gewerkt, maar ook met Nederlandse vertalingen. Het project is geschikt voor kinderen voor de leeftijd vanaf groep 3, ook als je geen Engels spreekt. De kinderen zullen dit tweetalige programma in 8 tot 10 repetities instuderen met een afsluitend optreden in april.

Er zal gezongen en gedanst worden met als einddoel een afsluitend optreden in april op heel bijzondere locaties.

Kinderen van de basisschool van groep 3 tot en met groep 8 kunnen zich nu aanmelden voor dit project door een mail te sturen naar secretariaat@kleijnkoor.nl met daarin naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

De repetities starten op 20 februari en zijn op maandag van 16.00 uur tot 17.00 uur op het volgende adres:

OnStage Noordwijk

Hoogwakersbosstraat 12

Noordwijk aan zee

Deelnamekosten voor repetities en materiaalkosten bedragen € 75,- per persoon.