Kleijnkoor zingt bij “oranje in concert”

oranjeinconcert.indd

HOTELS VAN ORANJE NODIGEN UIT VOOR ‘ORANJE IN CONCERT ‘
Noordwijkse ouderen, vrijwilligers en betrokkenen

De Hotels van Oranje organiseren op zondag 12 februari in ‘eigen huis’ een gratis concert voor Noordwijkse ouderen en vrijwilligers alsmede Noordwijkse betrokkenen. De directie wil hiermee senioren een gezellige middag bezorgen.

Op 12 februari is iedereen van harte welkom om te genieten van het concert dat verzorgd zal worden door Gemma van Eck, Fred Butter en het Kleijnkoor Noordwijk. Zij zullen liedjes vertolken van Toon Hermans en Wim Sonneveld maar daarnaast ook uit eigen repertoire putten. De ontvangst met koffie is vanaf 13.30 uur en het concert, dat onderbroken zal worden door een pauze begint om 14.00 uur in de Wintertuin van Hotel van Oranje. Zoals gezegd zijn Noordwijkse senioren, vrijwilligers en andere betrokkenen van harte welkom om dit concert bij te wonen. Gratis toegangskaarten inclusief door de hotels aangeboden koffie en een drankje kunnen in de week vanaf 23 januari opgehaald worden bij de woonzorgcentra Jeroen en Groot Hoogwaak, Zonnebloem Noordwijk en de Hotels van Oranje. Het tonen van de toegangskaart is nodig om het concert bij te kunnen wonen. Het belooft voor alle genodigden een fantastische zondagmiddag te worden.
Om teleurstelling te voorkomen, wordt aan geïnteresseerden gevraagd om snel een gratis entreekaart op te halen bij een van de ophaallocaties. Vol is vol!