Podium aan tafel met Table d’hôtes

Op 23 september organiseerde Kleijnkoor Noordwijk  een derde editie van de Table d’hôtes. De weergoden waren het koor goedgezind. De dag startte met straatoptredens in de zon en vanaf de terrassen in Hoofdstraat en rondom de Kapel genoot publiek zichtbaar van de muziek op straat.

Het idee van de Table d’hôtes is dineren bij vrienden van Kleijnkoor Noordwijk waarbij het gastadres kookt met producten van de sponsoren. Gedurende de avond komen groepjes van het koor langs voor een muzikale toevoeging op het menu.

Om 18:00 uur kwamen de gasten bij elkaar voor een kort optreden en werden de adressen bekend waar die avond gegeten zou worden. Een samenwerking van koor, gastadressen en lokale ondernemers maakte deze avond opnieuw zo uniek.

Het Venetië van Vivaldi was de titel van deze derde editie. Dit in het teken van de cultuurreis die het koor afgelopen juni maakte naar deze kleurrijke stad.

Table d’hôtes werd mogelijk gemaakt dankzij de volgende ondernemers:

• Verswinkel in groente en fruit Van der Zalm
  • Keurslager Krijn van der Bent